Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Baj ha csak elöl van a gépháza...

Baj ha csak elöl van a gépházamnak ventillátora?

Figyelt kérdés

A gépházam: Cooler Master MCB-D500D-KGNN-S01 MasterBox TD500 MESH

Elöl 3 ventillátor van, hátul nincs semmi

Ha kéne ventillátor, akkor hogyan kell beszerelni?

2020. ápr. 13. 13:25
 1/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem baj

de atudod rakni oket

hiszen felul is lehet 3

kiprobalhatod kedvezobb e hardvereknek ha varialgatod

es hatra is tudsz 1 et

szoval 2 t is atrakhatsz meg stb.

ha unatkozol rakosgatod oket nem e jobb

ha meg nem erdekel nem mindegy?

van valami gond? Melegszik valami? Rosszul megy valami?

tudsz venninis ventit, 4 et is vehetsz es mindenhova nyomsz egyet

ha meg vizhutes radiatorod van akkor szabad helyekre ha 1-2 fer es elfer fentra akkor annyit es hatra 1 et

2020. ápr. 13. 14:02
 2/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

12cm es mehet hatra 12 vagy 14 es fentre es elore is de 14 esbol 2

idealisabb 12eseket venned tehat

2020. ápr. 13. 14:05
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Beszerelni oldalapot leveve tudod es 4 csavarral kell, vagy pocokkel ha olyan, rezges csillapito...

nem nehez

kerdes van e alaplapon eleg hely, mert ha nincs elolszto, atalakito kellhet

nem tudom van e hazba eloszto beepitve, lehetseges, meg kell keresni akkor rajta

igy kicsiben ranezve nem tunik ugy hogy lenne elolapi venti cezerlo panelje, de ezt te tudod...

2020. ápr. 13. 14:09
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

ha arra gondolsz merre fujon akkor ertelemszeruen a fentieknek kifele vagyis ha odateszed kezed erezni kell hogy rafujja levego

a hatsot probalgatod hogy lesz jobb mivel ki es befele is jo lehet illetve egyik modon jobb

altalaban hatrafele szoktak de itt annyi ventihely van hogy 1 hatso venti kereszthuzatot ugyse nagyon tud kelteni viszont friss levegot lehet befujna, kerdes nem e tap levegojet szivna vissza ami azert nem jo

2020. ápr. 13. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

én olyan házat vettem amin elöl van kettő, de egyiket áttettem hátra, mert így 5-10 fokkal hidegebb a proci. hátul felül kifújja a meleg levgőt, elöl alul meg beszívja a frisset. Kap belőle a videókárty is, meg a proci is

volt egy régi 12 centis ventilátorom, azt is beraktam alulra, de az nagyon hangos, úgyhogy magasra állítottam a hőmérsékletet a biosban ahol elindul, de akkor az is tolja befelé a hideg levegőt.

2020. ápr. 13. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes 1-et felülre és hátra is rakni.
2020. máj. 12. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!