Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A hangszóróra cipőboxot kenni?

A hangszóróra cipőboxot kenni?

Figyelt kérdés
Mi az előnye és hátránya??
2020. ápr. 7. 09:25
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Milyen összetételű boxot?

A hangszóró melyik részére?

Amúgy:

Előnye: semmi

Hátránya: a boxban lévő vegyi anyagok árthatnak a hangszórónak

2020. ápr. 7. 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Elönye: ütösebb hangja lesz:-)

Hátránya: büdös!

2020. ápr. 7. 10:17
 3/7 Szirty ***** válasza:
56%

A kérdésed szűkszavú volta arra utal, hogy feltételezed: ismerjük a kérdésed apropóját.

Ezen tudsz változtatni ha akarsz.

2020. ápr. 7. 10:47
 4/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

A kérdés magától értetődőként feltételezi, hogy a Gyakori Kérdések ezen szekciójában a hifis baromságok kitárgyalása mindennapos és közismert téma.

De ahogy én észrevettem, a feltételezés alapjaiban hibás. Itt viszonylag ritkán találnak partnert ilyen hülyeségekhez a kérdezők.

2020. ápr. 7. 11:01
 5/7 A kérdező kommentje:

Mi bajotok van?

Itt egy kérdést sem lehet feltenni?

Csupán annyit kérdeztem,mi az elönye,ha egy régebbi tipusú hangszórót teljesen átfestek cipőboxal

2020. ápr. 7. 19:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy itt sokan foglalkoznak ezzel. Egyébként ennek mi a célja?

Közben találtam ezt:

"Én is kenegettem már hangszórót. Van egy cipőápoló amivel ha átkenem, nagyon szép fényes fekete lesz a membrán. Ártani nem árt neki, se jobb, se rosszabb nem lesz, csak szebb. Eredetileg egy szürke membrános Raveland hangszórónál csináltam, de bevált a sárga kevlárosnál is. Nem csipem a sárga szint. Úgy szoktam, hogy rácsepegtetem borotva pamacsra és azzal körkörösen lehet kenni. Sajnos úgy kéthavonta ismételni kell."

Úgy látom, ez a tuning is inkább agyi kérdés. Kéthavonta...

2020. ápr. 7. 20:20
 7/7 Szirty ***** válasza:

"Csupán annyit kérdeztem...."

Igen igen.

A baj az hogy a kérdésben 9 szót bírtál leírni ami kevés.

Nem ártott volna ha körvonalazod hogy pontosan mit hogyan kennél be milyen célból és miért jutott eszedbe.

Ha a papírmembránt akarod bekenni akkor inkább lakkozd le fekete lakkal.

A hátránya nyilván az lesz hogy növeli a membrán tömegét ami nem jó, megváltoztatja a hangszóró akusztikai tulajdonságait és nem a javára.

Előnye? Hát biztos qrvajól fog kinézni...

2020. ápr. 8. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!