Ps4-en ki lehet törölni a trófeákat?
Figyelt kérdés
Tudom, most jöhet a kérdés, hogy: "Mi a halálnak akarom én kitörölni?", de vannak olyan játékok amikkel nem játsszok, csak megnéztem milyen, és rájöttem, hogy nem jó, vagy nem nekem készítettek. És mivel nagyon szeretem gyűjtögetni a trófeákat, kissé zavar, hogy ezek sohasem lesznek nagyobb százalékban készek, és azt kívánnám, hogy inkább ne is legyenek egyáltalán! De már nagyon sok helyen próbáltam megkeresni, hogy kell őket kitörölni. Nem találtam sehol, ezért attól tartok, hogy nem is lehet. Természetesen nem a világ legnagyobb problémája, de azért örülnék ha meg lehetne oldani :)2020. ápr. 4. 14:20
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
#2 Még mit nem? :D
2020. ápr. 7. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!