Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tv vádárlás előtt állok. A...

Josse Anna kérdése:

Tv vádárlás előtt állok. A két típus: SAMSUNG QE55Q60R a másik Samsung QE55Q65RATXXH modell lenne. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2020. márc. 30. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Felőlem
2020. márc. 30. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Különbségek:

Ezüst / fekete

Ultimate UHD Dimming / Supreme UHD Dimming

Támogatott nyelvek

Más távirányítók!

2020. márc. 30. 22:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Tedd el a penzt kajara,meg jol fog jonni
2020. márc. 31. 08:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Nemrég vettem kb. 60 ezerért egy JVC 80 cm-es lapos tv-t, mert nem akartam tízezreket kiadni a púpos tv javíttatásáért. Most a lapost nézem, a púpos tv-t meg kerülgetem a másik szobában, mert kidobni nem akarom, de van helyette új, de semmivel sem jobb. Illetve annyival jobb, hogy ezen más csatornák is bejönnek. A hangszórója silány minőségű. A képe valamivel szebb.

Értéket képviselő adás nincs a tv-ben. Csak a reklámok, politika, veszekedés, egymás ócsárolása stb. Ezért kár tv-t venni. Bár én is vettem. Ezeket csak úgy leírtam.

2020. márc. 31. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia Annácska! Tipikus szőke nő vagy, hogy ott a járvány közepe te meg most veszel tv-r...nyugi nem irigykedem én kocsit akartam venni 15 misiért, de eltettem most a pénzt, járok tovabbra is régi vasammal...

Uhd-t felesleges venni, max ha torrentezed a filmeket pl ncore-rol v stb 😂😂 és uhd Ben toltod akk lesz haszna, de egy tv2Hd is csak HD-Ben fog sugarozni tehát 1080p-Ben vagy 720-ban...UHD-Ben egyetlen csatorna sem sugároz...szóval nen lesz szebb a kép mint a mostani tv Den. Ezen gondolkozz el picit. Samsungok amúgy jók, de ezek élettartama 3-5 év...az 1 milliós tv jé is és a 40 ezres Samsung id kb ugyanazt tudja... persze nem mindegy hány hdmi meg usb PORT van benne meg mekkora felbontású...Szóval ezek alapján dönts sztem Annácska! Ja én is 8 éve hasznalom full HD tevenet meg nem ment tönkre szomszedet 2 év után kikellett hajítani...tv vel volt s gond :D

2020. márc. 31. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:

#4 A JVC, és szinte az összes régi tévémárka nagyrészt török (Vestel) kézben van.

[link]

Kivéve a Panasonic-ot és a Sony-t, ha jól tudom. De persze azok sem egyenesen Japánból jönnek.

Nekem volt kb. 45e Ft-os "Sharp" tévém, nem volt olyan rossz a képe (mint pl. a firmware-e). Nem egy OLED tévéhez kell hasonlítani. A hang is pocsék pár százezer Ft alatt, ezért kell venni külső (aktív) hangszórókat, ha van a tévén fejhallgató-kimenet. De abból sem a legolcsóbbat.

A műsorral nekem nincs bajom, valahol szinte mindig van érdekes (nem poltitika, nem igénytelen szemét), bár mondjuk nem ülök a tévé előtt 24 órán át.

2020. márc. 31. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!