Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért hangyásak a blu-ray...

Miért hangyásak a blu-ray filmeim?

Figyelt kérdés
Még másfél éve vettem egy ps3-at, amihez volt egy blu-ray bemutató lemez, franciaországot mutatta be, az kristálytiszta volt, de amikor ugyan ezen a lemezen a james bond előzetest láttam akkor már hangyás volt, meg a 300 című film is hangyás rajta amit külön vettem. A tv-m full hd-s.
2010. júl. 26. 11:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Érdekes , ha nem írtad volna hogy külön vetted, a filmet és úgy is hangyás akkor azt mondtam volna hogy amit letöltöttél valami oldalról az nem is igazán olyan minőségű film hanem valami csak hasonló , és azért olyan . De ha megvetted boltban , akkor nem tudom , mondjuk lehet hogyha ilyen Tescoban vetted meg 990ft-rt vagy valami akkor is lehet ez az oka . nem tudom
2010. júl. 26. 11:38
 2/8 A kérdező kommentje:
A bemutató lemezt hozzá adták, a 300-at azt meg külön vettem blu-ray-en media marktban 7500 FT-ért
2010. júl. 26. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
akkor nem tudom , hátha valaki tudja majd .
2010. júl. 26. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Meg kellene próbálni leszedni valami 1080p-s demót a netről és rádugni a pc-t a tv-re. ha úgy is hangyás akkor a tv a ludas, ha nem akkor a ps. Ezzel kicsit leszűkítenénk a dolgot. Ha a tv, akkor meg kellene nézni, hogy valóban 1080p üzemmódban van-e amikor a hd tartalom fut, kikapcsolni a mindenféle képjavító lehetőségeket a menüben. Ha a PS akkor viszont nem tudok segíteni, elvileg abból "csak" kijön a jel.
2010. júl. 26. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha PS-sel van a baj, akkor szerviz!

De egyébként én még azt javaslom, hogy kösd össze újra a TV-vel - lehetőleg egy másik kábellel!

2010. júl. 26. 12:31
 6/8 A kérdező kommentje:
12:00 : már leszedtem hd klipeket a netről, wmw formátumban, de azt is a ps-en próbáltam, hangyás volt. A gépet hogyan kössem össze a tv-vel?
2010. júl. 26. 12:36
 7/8 A kérdező kommentje:
12:31-es : már a 2. HDMI kábelt próbáltam nemrégiben, ezutóbbit direkt ps3-hoz adták, aranyozott végű.
2010. júl. 26. 12:37
 8/8 A kérdező kommentje:
12:00-ás : még annyit, hogy amikor a Tv-nek az info gombját megnyomom akkor kiírja hogy 1080p. Egyébként a tv-m ilyen: 42" Philips 42PFL5603D/12.
2010. júl. 26. 12:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!