Vettem egy Asus Tuf fx505dv laptopot milyen jatekok tudnak futni rajta jo misosegben?
A nagyobb számítási teljesítmény nagyobb processzor ill. gpu terheléssel jár, ami okozza a melegedést. A ventillátorok emiatt forognak nagyobb fordulatszámon.
Teljesen normális!
Elég komoly teljesítmény van bezsúfolva egy nagyon pici laptopba.
A 2060-as kb 160W TDP-vel rendelkezik - bár a laptopba lehet valami kisebb teljesítményű van. A procinak szintun van 30-40W tdp-je, úgyhogy a többi alkatrésszel együtt szerintem 200W simán van
nekem ehhez hasonló teljesítmény 3 db 12 centis és 4 db 8 centis ventilátor hűt...
laptopban persze kicsi ventik vannak aminek 5-6ezres fordulaton kel vonyítania hogy szállítson is valamennyi hűtőlevegőt.
A gémerlaptop kifejezést nem tudom értelmezni... lehetetlen normálisan megcsinálni a hűtést, emiatt 80-90 fokon üzemel a cucc ami miatt jelentős az alkatrészek degradációja, ergo néhány év alatt kifingik benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!