Hogy tudok kilépni a régi ps4-emből ha az már nincs nálam?
Sziazstok!
Sajnálatos módon el lopták a ps4-emet és ugye nem tudtam kilépni a fiókomból. Van új ps4-em azóta ahova be is léptem. Szerettem volna az adataimat(játékmentések, stb) átmásolni az új ps4-re de sajnos ugye ezt nem tudom megtenni mert ahhoz itt kellene lennie a régi ps4-nek. De ez igazából nem is a fontosabb dolog. A lényegesebb az lenne, hogy valahogyan ki lépjek a régi ps4-em-ből. Ebben szeretném a segítségeteket kérni. Azt már beállítottam, hogy a jelenlegi új ps4 legyen az elsődleges de itt is figyelmeztettek, hogy ettől még a masik ps4-en ugyanúgy tudnak játszani.
Köszi a segítséget! Gergő
If You Do Not Have Access to Your Activated PS4™
If your PS4™ system is lost or stolen, or if your account has been compromised, you can deactivate the PS4™ from your account on PlayStation™Network from the web browser. You can only deactivate the primary system once every 6 months via the web.
Follow the steps below:
1. From a web browser, sign in to your account on PlayStation Network.
2. Click on [Device Management] on the lower left column.
3. Click on [PlayStation Systems] from the menu on the right.
4. Click on [Deactivate All Devices] button.
5. You will be asked to verify your decision. Select [Yes] or [No.] If "yes," then you won't be able to deactivate your systems until after the 6-month window.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!