Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen laptopot vegyek? Vagy...

Szyjjasztok!:) kérdése:

Milyen laptopot vegyek? Vagy inkább milyen pc-t? Max 250 ezerért.

Figyelt kérdés
Van egy régi laptopom, ezen szoktam lolozni, de már nagyon őskori példány, szóval le szeretném váltani, mivel más nem is nagyon fut el rajta. Igazából nem hordom sehova, elég lenne pc is csak neten nem találok sehol normálisat, vagy olyat, ami összesen ennyibe kerülne. Win 10-el. Nem is értek sokat hozzá, de akarok venni.Szóval hozzáértők válaszát várom. Ha játékra inkább pc-t ajanlotok, monitorom sincs, szóval egy komplett olcsó, és normális setup mennyibe fájna nekem, avagy futna-e rá ennyi pénzből?

2020. márc. 24. 17:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ebben a konfigban megvan minden, ami kell bele? mármint az első válaszolót kérdezem. És tudnal egy jó monitorra linket küldeni?
2020. márc. 25. 12:51
 12/12 A kérdező kommentje:
[link] ezzel, az első hozzászóló linkjében ami van konfig, ezzel a házzal nem lehet? nekem ez valahogy jobban tetszik, de véleményeket elfogadom
2020. márc. 25. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!