Ha megveszem a 300ft-os akciós game pass-t, akkor csak 300ft-ot fog levonni?

Figyelt kérdés
Új Xboxot vettem és van ez a 300ft-ért első három hónap kedvezmény. Ha ezt megveszem csak 300ft ot fog lehúzni a kártyáról?
2020. márc. 17. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én a pc-s (xbox) gamepass ra fizettem elő, az is 300 pénz volt. Annyit is vont le.
2020. márc. 17. 16:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. márc. 17. 16:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csak annyit! Viszont ez most valami kedvezménykártya amit kaptál a géphez, hogy 3 hónapos? Mert az xbox oldalán , az ultimate előfizetés után, ugyan 300 forintot kell fizetni, viszont az csak az első hónap, utána teljes árat, az az 4190Ft-ot fog levonni ha nem kapcsolod ki az előfizetés ismétlődést, igaz ebben van Xbox Live gold havi előfizetés is, ami kell ha hálózatos játékokat szeretnél játszani. Ha jól számolom egyépként megéri, mert a game pass-ra önmagában havi 3 ezret fizetek, és az éves gold is egy 20-as volt.

[link]

2020. márc. 17. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!