Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360 E konzolom van . GTA...

Xbox360 E konzolom van . GTA V -ben hogyan lehet single player-t indítani?

Figyelt kérdés
A konzol 4GB-os . Vettem hozzá egy 16GB pendrive-ot hogy fel tudjam telepíteni. Magától el indul a Story mode. Nem vagyok valami nagy számtech zseni . Köszönöm előre a válaszokat:)
2020. márc. 15. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Story mode=single player :)
2020. márc. 15. 11:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Story mode = single player??? Nem értek ezzel egyet. A story mode-ban vannak küldetések ha nem tévedek !? A single - ben mész amerre akarsz ... (józan paraszt ésszel)
2020. márc. 15. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A Single Player azt jelenti, hogy egyedül vagy a játékba. Az már attól teljesen független, hogy sztoriorientált játékról van szó, vagy platformerről, autóversenyzősről, stb. A GTA V sztori módja is egyjátékos mód, mivel ott nincs és nem is lehet más játékos. Egyébként meg ott is ugyanúgy mászkálhatsz bármerre, csak vannak kötelező küldetések, amiket meg kell csinálnod előtte.
2020. márc. 15. 13:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz a választ. Azért is kérdeztem mert elindul a játék semmi gond. Az első pályát végig csinálom majd a másodiknál magától kilép és újra kezdi . Ugyan ebből a játékból 2 is van . Szóval feltételezem nem a cd a hibás . Mi baja lehet a konzolnak?
2020. márc. 15. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!