Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Összekötöttem a tv-t és a UPC...

Összekötöttem a tv-t és a UPC boxot av kábelel de miért nem hoz be csatornát?

Figyelt kérdés
A csatorna hangolásnál automatikusnál frekvenciat kér meg ilyenek, kézin nem talál semmit. Valaki tud segíteni?
2020. márc. 14. 19:58
 1/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%

Áramtalanítással indítsd újra, kódot beírod, keres, kész:

[link]

2020. márc. 14. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert nem csatornát kell hangolni, mint régen amikor csak sima koax kábel volt. Vátsd át a TV-t videóbemenetre. Csatornákat pedig a boxon, a hozzá adott távirányítóval kell léptetni.
2020. márc. 14. 20:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy próbálom átváltani de nem engedi. Rá van dukva perfektül de nem érzékeli vagy mi baja.
2020. márc. 14. 20:16
 4/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
52%
Természetesen a #1-et a UPC boxra írtam, nem a TV-re.
2020. márc. 14. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok, és régóta UPC-s. Nekem semmiféle beállítással nem kellett szórakozni. Egy dolog van, hogy amennyiben új a box, akkor a szolgáltatónál is aktiváltatni kell, amennyiben a szerelő elfelejtette. Nálam igen, de akkor is azthiszem csak a visszanézhető adások nem mentem.

Nálam HDMI kábellel van rákötve a Horizon márkájú box. Ha jól értem, akkor a TV-d nem is érzékeli a box videójelét ?

2020. márc. 14. 20:49
 6/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
28%

Nem mindenkinél jönnek ki a box problémái, amikor elfelejt vagy gyári beállítást kell csinálni. Ekkor törli magát, újraindul, bejön a zászlós felület, ahol értelemszerűen a magyart kell választani, utána kéri a kódot, ami a fenti linkben szerepel.

Utána keresés és hamar újraprogramozza magát.

Természetesen az is gyakori, amikor a TV-bemenetét tévesztik el és a TV-t akarják programozni, amit nem kell, legfeljebb a UPC MediaCard használatánál.

Ezen az oldalon is gyakori ez a probléma, csak nekem most nem ugrott be hirtelen, ezért írtam a #1-et.

2020. márc. 14. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a napokban is alapról indult, de már vodás logóval, de nem kért most se semmilyen kódot, magyar nyelv ki lett választva, végi futott a csik, aztán be is jött az a csatorna amit néztem legutóbb.
2020. márc. 14. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!