Összekötöttem a tv-t és a UPC boxot av kábelel de miért nem hoz be csatornát?
Áramtalanítással indítsd újra, kódot beírod, keres, kész:
2-es vagyok, és régóta UPC-s. Nekem semmiféle beállítással nem kellett szórakozni. Egy dolog van, hogy amennyiben új a box, akkor a szolgáltatónál is aktiváltatni kell, amennyiben a szerelő elfelejtette. Nálam igen, de akkor is azthiszem csak a visszanézhető adások nem mentem.
Nálam HDMI kábellel van rákötve a Horizon márkájú box. Ha jól értem, akkor a TV-d nem is érzékeli a box videójelét ?
Nem mindenkinél jönnek ki a box problémái, amikor elfelejt vagy gyári beállítást kell csinálni. Ekkor törli magát, újraindul, bejön a zászlós felület, ahol értelemszerűen a magyart kell választani, utána kéri a kódot, ami a fenti linkben szerepel.
Utána keresés és hamar újraprogramozza magát.
Természetesen az is gyakori, amikor a TV-bemenetét tévesztik el és a TV-t akarják programozni, amit nem kell, legfeljebb a UPC MediaCard használatánál.
Ezen az oldalon is gyakori ez a probléma, csak nekem most nem ugrott be hirtelen, ezért írtam a #1-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!