Táblagépre internet-hogyan?

Figyelt kérdés

Szüleimnek szeretnék venni táblagépet. Okostelefonnal nem boldogultak (apumnak a képernyő vezérléséhez ügyetlen a keze) szóval sim-kártyásra lenne szükség, amivel menet közben, például egy egy vásárlás alatt, vagy buson lehetne netezni. A kérdésem: ha pl. telekomos kártyát teszek bele, hogy tudnék rá netet bűvölni? A telefonomon 3500-ért be lehet állítani 3,5 Gb netet, ezt lehet tableten is? Otthon van náluk wifi, de nem akarnám, hogy a routert is mindenhová vigyék...

Köszi a segítséget!

2020. márc. 14. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Ha a mobilján van mobilnet, akkor azzal tud hotspotot csinálni a tabletnek -és skkor nem kell külön simkártya
2020. márc. 14. 12:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A sim az sim. Hogy telefonba, tabletbe, usb-s nethez vagy mihez használod az lényegtelen. Ugyan úgy lehet használni bárhol, teljesen mindegy a szolgáltatónak hogy te hogy és mire használod a netet. Ha csak veszel egy sim kártyát, veszel rá netet és egy kicsi kerek asztalon gyertyákkal körbe rakva fogod tartani amit napjában 3szor körbetáncolsz és imádkozol hozzá, az se fogja érdekelni a szolgáltatót, erre a célra is használható.
2020. márc. 14. 12:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Nincs a telójukon net, most egy caterpillart vettem apumnak, azt nyüstölheti. Igazából egy nagyobb, kártyafüggetlen tabletet vennék, amit okostelefonként tudnának használni (telefonálást kivéve.) Szóval ha rakok bele kártyát, ugyanúgy tudok nekik rakni rá egyszeri adatforgalmat a mobilhálózat saját alkalmazásával, igaz?
2020. márc. 14. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Hülyeség a hotspot, én gyakorlatilag azon élek kényszermegoldásként, szinte nem létező dolog, csak a baj van vele.
2020. márc. 14. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Igen.

2020. márc. 14. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ebből a szempontból a tablet egy extra nagy képernyős telefon. Már ha van benne SIM-foglalat, de gondolom arra figyelsz (nem is tudom, van-e, amelyikben nincs).

Ha van nálatok digi mobilnet lefedettség, akkor érdemes annak is utánanézned, mikor én néztem, még ingyen adták a netet tesztüzem címszó alatt.

2020. márc. 14. 13:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! :)
2020. márc. 14. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Veszel egy SIM kártyás tabletett bele rakod sim kártyát tabletbe veszel hozzá valamilyen netes csomagot és kész .

Amúgy ha nem tud bánni egy okostelefonnal akkor hogy fog bánni egy tabletel.

2020. márc. 14. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!