Letezik otthoni FM transzmitter?
Régebbi rádióhoz szeretném csatlakoztatni a telefont , de ezen meg nincsen semmi bemenet egyedül egy 3.5 jack kimenet van rajta fejhallgatónak .
Bang & Olufsen típusúrol beszélünk , szóval a hangzása egyenesen kiváló és ezen szeretném akkor Bluetoothos FM transzmitterrel hallgatni a telefon levő zenéket ,a kérdés létezik e ilyen házi megoldásban ? Csak szivargyujtos megoldást találtam eddig
"Csak szivargyujtos megoldást találtam eddig"
Autó nélkül is működik.
Az nem lenne probléma, hogy szivargyújtó, mert 12 V-ot lehetne éppen adni neki.
Sokkal nagyobb gond, hogy az FM-moduláció, utána demoduláció feleslegesen rontja a minőséget. Ennek az lenne a korrekt megoldása, hogy készíteni a rádióra egy HF-bemenetet.
Nem is csak a vezetékes bemenetre gondolok, arra lehet kötni pár dolláros BT-adaptert is, amivel nagyon kellemes hangminőség produkálható. Egy gond van, a konstrukciós módosítás szakembert igényel.
Köszönöm szépen!
Közben rájöttem , hogy van rajta kettő rca bemenet ,Aux L,R.
Nos így kettő dolog jutott eszembe
Logitech rca Bluetooth adapter (kb10e) vagy 2xrc papa, 1x 3.5jack mama. És akkor egy sima jackas Bluetooth és így megy be a jel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!