Mindig TV Extra kártyát külföldiek is használhatnak?
Romániába lakom, a határtól 15 km-re. Szeretnék egy Mindig TV Extra előre fizetett kártyát vásárolni. A TV-m megtalálta az összes Mindig TVs adást (jelerősség: 30-35, jelminőség: 60-70), az ingyenesen fogható csatornák tökéletesen működnek, nagyon ritkán, 1 órában max. egyszer bepixelesedik a kép, de ez igy is elfogadható.
Tervezek beszerezni egy Mindig TV Extra előre fizetett kártyát, hogy a kódolt adásokat is tudjam nézni. Viszont láttam, hogy ezeket a kártyákat kell aktiválni, ezeket lehet aktiválni akkor is, ha nincs Magyarországi lakcímem? (A TV-mbe CI+ kártya kell)
Ha van lefedettség, akkor szerintem igen. De az a biztos, ha felhívod őket és megkérdezed.
Sajnos a tartalomgyártók támasztanak jogi korlátokat a szolgáltatóval szemben, azaz nem engedélyezik a műsor továbbítását, csak a szerződésben meghatározott területre.
Azaz lehet, hogy kellene valami lakcím, de majd meglátod.
Csak azért írtam, hogy ne lepődj meg, ilyen gondok előfordulhatnak sajnos.
"2.3.3.1 A szolgáltatás igénybevételének személyi korlátja
A Szolgáltató természetes személy (egyéni előfizető) esetén csak abban az esetben köt Előfizetői szerződést az Igénylővel, ha a 18. életévét betöltötte."
Forrás: „MinDig TV Extra” Digitális földfelszíni kódolt műsorterjesztési szolgáltatásnyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei ”ÁSZF” ( [link] )
szóval nem szerepel benne kitételként, hogy csak magyarországinak kell lennie az előfizetőnek, csak az, hogy a "18. életévét" töltse be.
Nem. Az ÁSZF nek nem biztos hogy megfelel.
Maradj az ingyenesnél.
Bocs de illegálisan nincs tv mivel a digitális az lekövethetö
"Igen. Ha külföldön is digitális adás van akkor felkódolja de külföldi nyelven."
Te normális vagy?
Vagy direkt szemétkedsz a kérdezővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!