Mi van ezzel a géppel? Mi lehetne a megoldást?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elsőnek is az történik hogy amikor játszok a The Forest nevezetű játékkal pár óra elteltével (kB 2) fekete képernyőt kapok ha hirtelen mozdulok a játékban, ez tart 1-2 másodpercig majd letálcáz a Windowsba, és visszalépni nemtudok, azaz visszatudok csak nem látom a képernyőt, hallom a játék hangját és stb, tudok mozogni minden.

Előfordult olyan hogy katanát, láncfűrészt mindent megtaláltam. Maga volt a kín! És letálcázott. De ez pl sötétben nem fordul elő, nappal történik a játékban hirtelen mozgásnál. Ha valaki tud rá megoldást előre is köszönöm.

Számítógép adatai:

Gép neve: HP Compaq 6000 Pro Microtower

Ram: 8 GB DDR3 (NANYA márka)

Processzor: Intel(R) Core 2 Duo E8400 3.00 ghz

Videókártya: AMD Radeon HD 7770 ghz edition (Sapphire)

Táp: "Különleges HP Táp"

BIOS: Hewlett-Packard Utility

UI:

Driverek a legfrisebbek, eredeti microsoft Windows 7, nemrég lett újrapasztázva, portalanítás is megvolt, folyamatosan karbantartott számítógép.

Mi lehet a gond?

2020. márc. 9. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:

vagy a ram, vagy a videkókártya lehet a hibás

az is lehet, hogy a videókártya túlmelegszik

2020. márc. 9. 15:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, észrevettem hogy melegedett a videókártya de elhárítottam a problémát. :/ Újrapasztáztam és sikerült, de most meg ebbe a problémába ütköztem.
2020. márc. 9. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Áramellátás gyanús, mivel hírtelen nagy terhelésnél jelentkezik. A kártya rendesen benne van a foglalatban, minden érintkező érintkezik? Ha kell neki PCI-E táp, be van rendesen kötve? Minden tüskén ott van a csatlakozó? Tápos PCI-E csatlakozót használsz? A Molex-PCI-E átalakítók nem jók, azok nem mindig adnak át elég áramot.
2020. márc. 9. 15:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Molex-PCI-E átalakítót használok, a kártya benne van rendesen az alaplapba, nem mozog semmi. Egyébként mit használjak ha nem Molex-PCI-E átalakítót?
2020. márc. 10. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!