Kinek mekkora átmérőjű Tv- készüléke van? (Felmérés)
Szevaszok,
egy kis felmérést szeretnék folytatni, ami arról szólna hogy kinek mekkora átmérőjű Tv-je van:)
Illetve Smart vagy Rendes.
Cm és/vagy collban.
A válaszokért előre köszönet :)
60 cm, nem smart.
Vegulis mindegy, ugyse nezi senki. Elobb utobb 2-ik monitor lesz belole.
32" JVC, nem okos TV. Az előző "púpos" TV tönkrement, ez volt a legolcsóbb, ami az elvárásaimnak megfelelt......de kár volt megvenni, mert a hangzása elég gagyi. Kvartyog a hagszórója pedig még fél éves sincs.
(A másik dolog, amit szinte sehol nem lehet olvasni az az, hogyha valaki ilyen lapos TV-t szeretne venni, akkor digitális tv előfizetéssel kell rendelkeznie. Ha csak analóg szolgáltatása van az embernek, akkor az nagyon rossz képet fog produkálni ezeken a "modern" készülékeken. Ma 2020-ban is vannak még M.o.-on olyan helyek, ahol nem analóg jelet sugároz a kábelszolgáltató.)
Köszönöm mindenkinek a válaszát. :)
Nekem két Tv-m van.
Egy Samsung Curved 4k 55’ Smart a nappaliban és egy Samsung Smart 75’ a szobában :)
A pontozásokat én se nagyon értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!