Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol lehet kapni mini, kémkamerát?

Hol lehet kapni mini, kémkamerát?

Figyelt kérdés

akár gombkamera, tollkamera, karórába épített kamera megfelelne...

lényeg, hogy ne neten rendeljem, hanem valami boltban vegyem meg...

pls segítsetek

2010. júl. 24. 19:53
 1/8 anonim ***** válasza:
megalol...az ilyen cucc valszeg méregdrága is, nem hinném, hogy egy szimpla műszaki boltban megtalálod. guglizz csak drága barátom. sok bolt reklámozza magát a neten és élőben is át lehet venni tőlük.
2010. júl. 24. 20:03
 2/8 A kérdező kommentje:

köszönöm drága barátom :D

amúgy nem olyan drága 10-20-30 ezerért lehet kapni... csak az a baj, én olyat találtam amit max megrendelni lehet kínából vagy használtan venni vaterán...

2010. júl. 24. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Sztem ősszel a bnv nemzetközi vásáron érdemes körbe nézned kérdező,mert én mintha láttam volna valami hasonlót...,kínaiak árulták..:D
2010. júl. 24. 20:14
 4/8 A kérdező kommentje:
nem hallottam még róla, de kösz a tippet!
2010. júl. 24. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs mit..,én tavaly láttam a BNV-n,remélem idén is lesz valami hasonló!
2010. júl. 24. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Már olyan 8e ft körüli áron kapsz hardveraprón, és azt személyesen is át lehet venni, meg ált. újak.
2010. júl. 24. 20:48
 7/8 A kérdező kommentje:

ott nem igazán találtam, Asia Centerben lehet hogy van ?!

most jutott eszembe

2010. júl. 25. 22:10
 8/8 anonim válasza:
2016. ápr. 4. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!