E-ink monitort érdemes vásárolni számítógép előtti munkavégzéshez?
# 10 Feltételezem, hogy a feliratot nem frissíti állandóan, mert az nem változik sokáig, ezért ott nem zavaró a kicsi frissítési frekvencia. Ami pedig a válaszidőt illeti, amit youtube-on láttam szövegbegépelős teszteket, nekem elfogadhatónak tűnt (Nyilván lassabban lehet visszavinni a kurzort pl. mint egy sima monitoron)
LCD mindkettő
A háttérvilágítás fényerejét próbáld levenni, nekem legalábbis a túl erős kijelzőktől szokott égni a szemem, ami késleltetve, másnapra jelentkezik.
Előzőleg, nézés közben viszont inkább nedvesedést érzékelek, nem száradást.
nem lehet, hogy a szemed rossz?
nézesd meg a szemedet lehet kell szemüveg, vagy ha van, akkor az nem pont olyan mint ami kellene és emiatt fárad el a szemed.
én egész nap a monitor előtt ülők 14-16 órát és nagyon ritka hogy elfárad a szemem, akkor általában más is közrejátszik... ha előtte nap betonoztunk, vagy durván berúgtunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!