Vape nikotinmentes folyadekkal mennyire karos? Es hol lehet kapni? Ti melyik vape modellt ajalanatok?
Figyelt kérdés
Eldontottem, hogy elkezdek "vapelni". Vape nikotinmentes folyadekkal mennyire karos? Es hol lehet kapni? Ti melyik vape modellt ajalanatok?2020. márc. 1. 15:58
1/5 anonim válasza:
Mennyi a kereted rá? Mik az igényeid? Kis-nagy, box mod, vagy pen mod? Porlasztófejes, vagy felújítható tankot akarsz?
Jelenlegi állás szerint még mindig több mint 90%-ban "egészségesebb" a liquid, mint az égetett dohány termék, papír belélegzése. Bár erről van már rengeteg teszt/eredmény, utánalehet olvasni. A nikotin önmagában nem káros, hanem addiktív anyag. A cigiben sem az a káros, csak az teszi függővé a szervezetet.
2/5 A kérdező kommentje:
Az elso valaszolonak, engem egy kisseb box mod erdekelne. Varom a tovabbi valaszokat
2020. márc. 1. 17:22
3/5 anonim válasza:
Összességében egy Aegis Solo kit jó választás lehet elsőre.
4/5 A kérdező kommentje:
Azt lattam 23ert Van olcsobban is?
2020. márc. 1. 19:10
5/5 anonim válasza:
Ha pesti vagy akkor a vape42 partnertrafikjából tudsz venni, ha jól emlékszem 20-21k körül megy náluk hivatalos garanciával.
Akkut is kell venned hozzá, 20700/21700-as megy bele, ami itthon szintén 2-3e Ft körül mozog, azt is tudsz venni náluk, vagy rosszabb esetben 5 perc sétányira az átvevő helyükön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!