Viszonylag olcsó, de komoly basszussal rendelkező 2.1, ami nem torzít, nem recseg?
Figyelt kérdés
És a "viszonylag olcsó" árához képest tiszta, jó hangzása van. Nem torzít és recseg bagyobb hangerőn, vagy ha feltekerem a basszust.
Ne nevessetek, de kb 20000 forintom lenne rá.
Azért ennyiért csak lehet kapni valami jó 2.1-et.
2020. febr. 26. 15:15
1/9 anonim válasza:
Sajnos nem. Egy jó mélyláda önmagában minimum 30. És a többiről még nem is beszéltünk.
2/9 anonim válasza:
Például ez, nekem az 5.1 volt de az egyik barátomnak pedig ez (egy régebbi modell), és házba, szobába tökéletesen elég. Árához képest meglepően szépen szól!
3/9 anonim válasza:
Trust GXT 38 van, 18 ezer volt 2016 tavaszán, már ősz óta nem használom, mert kisebb baja lett (nem kapcsol be rögtön, valamikor egyáltalán). Egyébként rohadt jól szól.
4/9 anonim válasza:
Ilyen nincs. Jó, tiszta, nem torzító hangfalat nem lehet ennyiért kapni. Kb 80k-tól kezdődnek a számomra elfogadhatóak. Persze kinek mi...
5/9 anonim válasza:
Jaj, rosszul fogalmaztam :D Szóval: Kb 80k-tól kezdődnek az elfogadhatóak, de még az is fog torzitani, es a fölött is torzíthat. Ez embertől függ, hogy ki mit visel el. Erre írtam, hogy "számomra" a 80k fölöttieknél már elviselhetően alacsony ez a torzitas mérték. De van akinek a rosszabb is, elviselhető, és van akinek meg a jobb sem.
6/9 anonim válasza:
Ami meg jóformán nem torzít, az többszázezer.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2-es, amit linkeltél az milyen anyagból van? Fa vagy műanyag?
2020. febr. 26. 20:27
8/9 A kérdező kommentje:
3-as.
A Trust GXT 38 Tytan 2.1 Ultimate Bass már a kérdés kiírása előtt is nézegettem, jókat írnak róla. Szerintem ez lesz a befutó.
2020. febr. 26. 20:28
9/9 anonim válasza:
#3 vagyok. Én abban a 3,5 évben nem kíméltem (panelban), sokszor kopogtak, hogy hangos a zene. A basszustól remegtek a falak, és nem torzított. Persze egy bizonyos hangerő felett már nem volt az igazi, de elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!