Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Viszonylag olcsó, de komoly...

Viszonylag olcsó, de komoly basszussal rendelkező 2.1, ami nem torzít, nem recseg?

Figyelt kérdés

És a "viszonylag olcsó" árához képest tiszta, jó hangzása van. Nem torzít és recseg bagyobb hangerőn, vagy ha feltekerem a basszust.

Ne nevessetek, de kb 20000 forintom lenne rá.

Azért ennyiért csak lehet kapni valami jó 2.1-et.

2020. febr. 26. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos nem. Egy jó mélyláda önmagában minimum 30. És a többiről még nem is beszéltünk.
2020. febr. 26. 15:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Például ez, nekem az 5.1 volt de az egyik barátomnak pedig ez (egy régebbi modell), és házba, szobába tökéletesen elég. Árához képest meglepően szépen szól!

[link]

2020. febr. 26. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Trust GXT 38 van, 18 ezer volt 2016 tavaszán, már ősz óta nem használom, mert kisebb baja lett (nem kapcsol be rögtön, valamikor egyáltalán). Egyébként rohadt jól szól.
2020. febr. 26. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs. Jó, tiszta, nem torzító hangfalat nem lehet ennyiért kapni. Kb 80k-tól kezdődnek a számomra elfogadhatóak. Persze kinek mi...
2020. febr. 26. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaj, rosszul fogalmaztam :D Szóval: Kb 80k-tól kezdődnek az elfogadhatóak, de még az is fog torzitani, es a fölött is torzíthat. Ez embertől függ, hogy ki mit visel el. Erre írtam, hogy "számomra" a 80k fölöttieknél már elviselhetően alacsony ez a torzitas mérték. De van akinek a rosszabb is, elviselhető, és van akinek meg a jobb sem.
2020. febr. 26. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Ami meg jóformán nem torzít, az többszázezer.
2020. febr. 26. 18:51
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2-es, amit linkeltél az milyen anyagból van? Fa vagy műanyag?

2020. febr. 26. 20:27
 8/9 A kérdező kommentje:

3-as.

A Trust GXT 38 Tytan 2.1 Ultimate Bass már a kérdés kiírása előtt is nézegettem, jókat írnak róla. Szerintem ez lesz a befutó.

2020. febr. 26. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:
#3 vagyok. Én abban a 3,5 évben nem kíméltem (panelban), sokszor kopogtak, hogy hangos a zene. A basszustól remegtek a falak, és nem torzított. Persze egy bizonyos hangerő felett már nem volt az igazi, de elfogadható.
2020. febr. 27. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!