Hol találok olyan weboldalt vagy bármit ahol felrakják az elektronikai készülékeiket az emberek ingyen elvihetőnek hirdetve?
Figyelt kérdés
olyan oldalakat keresek ahol ingyen elvihető dolgokat hirdetnek. Hol találok ilyeneket ? Nekem szükségem lenne egy képcsöves tv-re nagyinak. Fizetni úgy gondolom,hogy már nem érdemes ilyenért 12 ezerért is láttam képcsöves tv-t hát én már ilyenért nem fizetek mikor nem kéne sokat hozzá rakni már új televíziót kap az ember. Vannak ilyen oldalak ? Facebook csoportok ?2020. febr. 26. 09:24
1/5 anonim válasza:
Az ilyen csoportok nem igazán tudnak normálisan működni, mert csomóan jelentkeznek a cuccokért, aztán meg más csoportban eladják pénzért.
2/5 anonim válasza:
Facen nincsenek ilyen csoportok a kornyekeden?
Ahol en lakom van ami 3 megyet letakar.
3/5 A kérdező kommentje:
benne vagyok adok veszekes csoportokban ,de ott pénzért is felraknak és ingyen elvihetőnek is . Általában még ha felraknak ingyen elvihetőnek 1 fa széket is olvasom,hogy már mennének érte. Akad rá jelentkező aki ingyen elvisz mindent. Akármi legyen is az. Láttam ,hogy zsákokban italos dobozok voltak és felrakták ingyen vihetőnek vagy 10-11 db zsák volt aluminium volt benne. Sima kólás,energia italos dobozok. Arra is volt jelentkező aki elvitte. Alu egyenlő pénz még ha nem több tizezer forint is.
2020. febr. 26. 10:55
4/5 anonim válasza:
Akkor mi a kerdes, ha tudod a valaszt is?
ha felraknak ingyen elvihetőnek 1 fa széket is olvasom,hogy már mennének érte.
Igen, es aki elsonek jon erte, az viszi el. Vagy te azt akarod hogy neked legyen felreteve? Akkor csapj le elsonek, es beszeld meg a tulajjal.
5/5 A kérdező kommentje:
Azok a csoportok nem arra valók . El adok és meg veszem. Nem mind 1 . Nem ingyen rakja fel a legtöbb ember,hogy ez az amaz eladó. Nem erre lettek azok kitalálva. Kevés ember rak fel bizonyos dolgot ingyen. A kérdés arra szólt,hogy van 1 olyan csoport,weboldal ami csak ezzel foglalkozik ami minden ingyen elvihető ha elmész érte.
2020. febr. 26. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!