LG 49UM7100PLB 124 Smart LED TV, akinek ilyen van?
Figyelt kérdés
Sziadztok! Tudom, fura amit itt kérek, azt szeretném kérdezni, hogy akinek ilyen tv-je van 124 centis, meg mondaná nekem hogy a talpai között mennyi a távolság?
Mert szeretnék ilyet vásárolni és azért kéne tudnom, hogy el férne e a szekrényemen. Már kértem erről információt ahonnan rendelném, de nem válaszoltak. Előre is köszönöm aki meg tudja mondani 😊
2020. febr. 24. 16:45
1/3 anonim válasza:
Írj az LG-nek az oldalukon. Egy napon belül válaszolnak, sokszor még hétvégén is. Én két tévéről kértem le ilyen adatot. Mindenképpen írd bele, hogy a lábak közti távolság kell neked. Sajnos egyébként sokszor nem írják ki a weboldalukra, de az ügyintézők megmondják.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Ennek középen van a talpa.
Persze drágább... de egy alternatíva lehet.
Valószínűleg a panel 100% ugyanaz bennük. Nem találtam különbséget se árukeresőn, se displayspecifications-ön. A fogyasztási adat mondjuk utalhat valamire, hogy azért mégis van különbség... de nem lehet tudni, hogy mi. Vagy nem tudom, én nem látom:
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 🙂
2020. febr. 24. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!