Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek egy PS4 Pro vagy...

Szerintetek egy PS4 Pro vagy egy Xbox One X éri meg jobban?

Figyelt kérdés
Tudom, ezt nekem kell eldönteni, de valahogy bizonytalan vagyok. Legszívesebben a PS-t választanám, de a kontrollere egyáltalán nem kényelmes számomra és az én fő játékom a fifa és nem bírnám ki a PS kontrollerét a játékkal. A VR is a PS mellett szól, de a kontroller attól még nem változik. Az exkluzív címek is a PS-t igazolják de a kontrollere egyszerűen nem jön be. Jelenleg PC-n játszom és a konzol azért kell, hogy versenyekre tudjak jelentkezni, ezért olyan fontos a kontroller, de emellett persze a VR is nagy fun a gépem viszont nem VR ready... Szerintetek? Vagy esetleg megvárhatnám az új konzolokat és azok közül választani?

2020. febr. 23. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:

ÉN, megvárnám a PS5-öt.

De amúgy PS4P, ne X.

2020. febr. 23. 16:26
 2/3 anonim ***** válasza:
ha nem tetszik a kontroller akkor mi a kérdés? vegyél boxot. a ps5 kontrollere is hasonló lesz
2020. febr. 23. 16:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha csak a gombok elhelyezkedése nem tetszik, van aszimmetrikus verziója is a kontrollernek.

[link]

2020. febr. 23. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!