Jack XLR kettő az egyben csatlakozót hogyan lehet javítani?

Figyelt kérdés
Van egy több sávos felvevő keverő pultom, azzal a nagyszerű csatlakozóval amit fent említettem, már korábban is feltűnt, hogy sajnos van hogy megeszik egy-egy jack dugót. Eddig nem volt probléma kipottyant belőle a letört darab, sajnos lusta voltam eddig kis xlr-jack kabeleket gyártani hozzá, hogy ilyesmi nem forduljon elő. Természetesen meg is szívtam, egy gyári jack dugó benne maradt, és nem is jön ki. Szétkaptam, gondoltam, ha ilyen buta konstrukció, akkor csak gondoltak rá, hogy valahogy majd a hulladékot ki kell belőle szedni, ám egy teljesen összehegesztett intreface-el találtam magamat szembe. Van esetleg tapasztalatotok ilyen téren hogyan tudnám kivarázsolni velőle a jack fejet?
2020. febr. 19. 07:18
 1/1 A kérdező kommentje:
a csatlakozó aljában egyik oldalon van egy nyílás, azon keresztül ki lehet lökni a beletört csatlakozót, ha esetleg más is találkozik vele. óvatosan könnyen törik.
2020. febr. 19. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!