Milyen ajánlotok?
Figyelt kérdés
Gépre kéne program, hogy nézzem a hűtést, mert nem igazán értem hogy miért ilyen hangos, gondolom túlmelegszik. Milyen progit ajánlatok?2020. febr. 10. 17:23
1/3 anonim válasza:
a progival is csal azt tudod megnézni hogy nagyobb fordulaton járnak a ventik - amit füllel is hallasz.
fúvasd ki a gépet alaposan, pasztázd újra és ha utána is hangos akkor kezdj el hibátkeresni.
de lehet hogy csak csapágyas egy venit.
fogd le őket és meghallod melyik morog.
2/3 A kérdező kommentje:
Nemrég egy pár hónapja is volt ilyen gondom, viszont akkor egyfolytába leállt a gép, letöltöttem egy ilyen programot, csak azóta már nem tudom a nevét, és elveszett mert frissítve lett a gép, és ugye láttam hogy túlmelegedett. Kitakarítottam, utána nem csinálta ezt. Igazából csak azért kéne hogy megnézzem hány fokon fut mondjuk mikor játszom.
2020. febr. 10. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!