Hol lehet a legolcsóbban (akár külföldről elektronikai cuccokat rendelni?
Jelen esetben egy JBL CHARGE 4 (vagy 3) hangszórót szeretnék rendelni. Árkukeresőt már néztem. De ezeknél még olcsóbbam nem juthatnék hozzá valahogy?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm☺️
"Árkukeresőt már néztem. De ezeknél még olcsóbbam nem juthatnék hozzá valahogy?"
Nem, max használtan.
Az a baj, hogy a kínás javaslatok nem arra vonatkoznak amit te venni szeretnél, hanem csak olyan holmikra, amik megszólalásig hasonlítanak rá.
De ha megszólal, akkor már nem.
#5 ! CNC barkácsgép építéséhez rendeltem lineáris csapágyakat és golyósorsókat Kínából! Fizettem rá vámot ás ÁFÁ-t sőt még a DHL is rátette a maga kis vámolási és kiszállítási díját, és még így is jóval olcsóbb volt, mint annál a cégnél, aki ezt nálunk árulta.
De volt olyan elektronikai panel rendelésem (arduino UNO), ami 2500Ft-volt postával, és ráadásul 2 hét alatt meg is jött. Nálunk 6500Ft-tól van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!