Trust 2.1 recseg?
Figyelt kérdés
már majdnem két éve használom és most pedig elkezdett recsegni a hangszóró ami a basszust adja a mélynyomóban#zene #hangsazórók
2020. jan. 27. 15:27
1/8 anonim válasza:
Tervezett elavulás vagy olcsó szart vettél.
2/8 anonim válasza:
Kiszakadt. Lehet anyaghiba is, de egy túl erős jel is kinyírhatta.
3/8 anonim válasza:
Nem ritka, amikor csak a membránhoz vezető hajlékony vezeték törik meg a rezgéstől, az is tud okozni ilyet.
Szakmai szempontból ajándékhiba, mert könnyen javítható és megmenthető egy hangszóró.
4/8 A kérdező kommentje:
Tippet tudtok adni hogy megjavitsam
2020. jan. 27. 18:35
5/8 anonim válasza:
Vegyél nagyobbat,mondjuk olyat amiben 40,vagy 50 centis nyomó van,mert az nem mozdul akkorát mint a kicsi nyomó..
6/8 anonim válasza:
Meg kell mozgatni a szálakat csipesszel, hogy reagál-e, javítóanyagot lehet kapni:
Ha túl vastag, nézni kell vékonyabbat, a megadott hangszóróméret alapján.
Javításhoz forrasztópáka, ragasztó, kézügyesség kell, illetve rutin sem ártana.
Természetesen nem zárható ki, hogy más a gond, de ez elég gyakori hiba.
7/8 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a hibát,egy kicsi lyuk van a hangszoro kulso oldalaba
2020. jan. 27. 22:03
8/8 anonim válasza:
Nem tudom ezt így elképzelni, illetve ennyi alapján számomra nem meggyőző, hogy tényleg az okozza.
Már magát a "külső oldalt" sem tudom értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!