Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LG C9 Oled tv-ről van valakine...

LG C9 Oled tv-ről van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Kinéztem a 65 col képátlójú verziót ebből a tv-ből, ezért érdekelnének olyanok tapasztalatai akiknek van ilyen készülékük. Minden választ előre is köszönök
2020. jan. 26. 21:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Most akadtam rá a kérdésre.

Múlt évben vettem ilyen tv-t.

LG OLED65C9pla

Csak áradozni tudok róla.

A kép élessége hihetetlenül éles tiszta hihető, 4k-hoz erősen közelítő minőségre tudja feljavítani a processzor.

Nyilván, ahol nem elég a részletekhez a képi információ, ott észrevehető, de ezzel együtt még

kb. 1,2 méterről is éles tiszta, a 4k-hoz hasonló tisztaságú képet rajzol ki, közelebbről nézve poligonokból, de ez csak jóval közelebbről szemlélve lehet észrevenni.

Ebben mesterséges intelligencia mintái alapján ismerheti fel amit javítania kell és ezért ébrázolja a különböző dolgokat olyan hihetetlenül éles tisztára.

Ennek 650e Ft volt az ára.

Épp fotóztam is róla (a képéről) fotót, de most nem találok ingyenes tárhelyet, hogy megmutassam. Esetleg tudnál helyet ahova feltölthetem megmutatni?

2020. jún. 2. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!