JBL tulajdonosok! Mi a tapasztalatotok a termékekkel kapcsolatban?
"akkumlátora nem gyengül le?"
2 év alatt nem vettem észre romlást.
Nekem Xtreme és Go is van. Xtremeben egyszer kellett aksit cserélni 1 év után, de azóta eltelt másfél év, semmi baja nincs. Lehet csak azért ment tönkre az 1. aksi, mert lusta voltam kihúzni töltőről, ha sokáig nem vittem sehova. Nos, igen, túltöltés tönkrevágja, én hibám volt. De azóta okosabb lettem, és semmi baja. Minőségre viszont ugyanúgy szól, szerencsére.
Go, hát, annak az aksijával is van valami baj, kb 2 óra után feladja, töltést se vesz rendesen, pedig azt annyit nem használtam, sosem töltöttem túl... Fingom sincs, Xtreme mellett annyira nem érdekel. :D Csak koliban használom, arra pont jó.
2 barátomnak is Flip 3 van, egyik biztos van 3 éves, másik talán 1-2. De egyiknek sem volt soha semmi baja (tudtommal).
Plusz infó, van egy Jbl T450es fejhallgatóm is, most lesz 2 éves. Az is hibátlan, soha nem volt probléma vele, szépen is szól.
Megbízható márka, csak jól kell velük bánni, mint minden mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!