Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » UPC-s lettem de amit kaptam...

Karesz781 kérdése:

UPC-s lettem de amit kaptam routert azzal nem igazán jön a beígért net vagyis nagyon gyenge! Hogyan tudom használni a régi routert? Mit hová kell bedugni csak mert ezeknek koaxiális kebelen megy a net de a régi router ezt nem tudja!

Figyelt kérdés

2020. jan. 25. 19:24
 1/9 MancsWolf ***** válasza:
22%
HGW lan és router WAN portja közé egy utp kábel, routerben beállítod hálózati konfigot dinamikus IP re. HGW t ilyenkor célszerű átállítani sima modem üzemmódra ( bár nem muszáj ha nem zavar a dupla NAT).
2020. jan. 25. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

esetleg csepegtethetnél ici-pici információ morzsácskákat nekünk, hogy tudjunk mint gondolkodni... mert az megy - a találgatás meg nem :D

mekkora net van beíférve? mennyi jön? mi a tipusa a routereknek? wifi van vagy kábellel használsz mindent? stb.

2020. jan. 25. 19:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Kábelen megy minden de 500 As netet fizetek amiből garantálnak 100 at de nem jön csak 30 így a telefonon ha csatlakozok akkor szinte mintha a 90 évek lenne.
2020. jan. 25. 20:56
 4/9 anonim válasza:
100%

ott szerintem wifi beállítási gondok lesznek

nekem évek óta koaxis netem van és hasít mint az atom

2020. jan. 26. 04:07
 5/9 MancsWolf ***** válasza:
Attól is függ milyen csomagod van. Egy 150es netet kihajt pl az új csodás connect boxuk is, de 500asnál már meghasal ( kábelen is). 250es csomag felett már saját eszköz kell és CB mint csak modem. Édesanyám is sokáig panaszkodott hogy nem működnek videók, szakadozik, megáll nem tölt be stb. Vettem egy normális routert, UPC eszköz modem only módba és azóta tökéletes minden. Ezeknek a HGW knek elsődleges szerepköre a modem része, router funkció csak extra, és hogy ne legyen túl drága( upcnek) azon spórolnak, így olyan amilyen. Connect Box = Egy Compal CH7465LG modem és a lehető leggagyibb ( hogy olcsó legyen) házasítása. Mint modem első osztályú profi eszköz. Router része még parasztvakitas.
2020. jan. 26. 08:40
 6/9 anonim ***** válasza:

Mancs, nalam speedtest szerint az 500 is megvan a connect boxal is.

Kerdezo, wifin nem merunk sebesseget mivel az nem pontos.

Es az se mindegy hogy milyen regi telefonnal mersz barmit.

2020. jan. 26. 10:59
 7/9 A kérdező kommentje:

A telefon 1 hónapos s10plus happy home 500 As csomag van előfizetve illetve van nekem egy 450 es tp link ezt használtam diginél csak nem tudom hogyan kell összekötni nem értek hozzá.

Elvileg ma jön egy teknikus az upc-től

2020. jan. 27. 09:15
 8/9 MancsWolf ***** válasza:
Fentebb írtam hogy kell. UPC technikus. Ajajj. Mikor édesanyámnál kezdődtek a gondok pont az volt a baj hogy UPC technikus kint volt ( központi hiba volt egyébként). Első dolga volt szétbarmolni a szépen felépített belső hálózatot( merthogy felesleges, connect box mindent tud). Akkor én messze laktam így nem tudtam átmenni. Onnantól édesanyám inkább nem használta horizon go alkalmazást mert használhatatlan volt, nem nézett semmit youtube mert használhatatlan volt, illetve van egy hay Day nevezetű online játék, azt is abbahagyta mert server error volt mindig a vége. Facebook is csak döcögött. UPC hiába hívta azzal rázták le hogy náluk minden ok. Fél év után hazamentem látogatni, visszarendeztem a belső hálót ( HGW modemként üzemel, minden mást egy TP-link AC1200 intéz) azóta tökéletes minden újra. Neki egy Galaxy A6+ van.
2020. jan. 27. 09:48
 9/9 A kérdező kommentje:

Igen a fentiek alapján beállítottam dinamikus ip-re utána a telefon látta is de valamiért nem csatlakozik csak annyit ír hogy ellenőrzi de semmi.

Bizonyára én csináltam rosszul ez nem vitás

2020. jan. 27. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!