Holott egy frankó Bluetooth fülhallgató akár sport közben is sokkal jobb, hiszen két darab dugó az egész és elég jó hangzást képviselnek.
2020. jan. 19. 20:10
1/6 anonim válasza:
Fejhallgató azért jobb, mert nem esik ki a fülből, mint a fülhallgató. Én jobban szeretem a fejhallgatót!
2020. jan. 19. 20:19
2/6 anonim válasza:
Van direkt sport fülhallgató amit be lehet akasztani a fülbe és brutál jól szól. A fejhallgató meg elmozdul leesik, viszont szebben szól.
2020. jan. 19. 20:22
3/6 anonim válasza:
Én meg mindig úgy éreztem, hogy hülyének néznek, mert én senki másnál nem látok, csak fülhallgatót. :D Én jobban szeretem a fejhallgatót, a fülhallgató nekem kényelmetlen, és nem is szól szerintem olyan jól. Nincs bajom azzal, hogy elmozdulna, mert a gép előtt ülve, vagy kocsiban használok fejhallgatót, szóval a fejemet nem mozgatom. De ha neked a fülhallgató a jobb, használj azt.
2020. jan. 19. 20:32
4/6 anonim válasza:
A fejhallgató általában szigetelt de legalábbis betakarja az egész fület, így nem hallod a külső zajokat. A fülhallgató mellett általában azért hallod ha valaki beszél melletted vagy ilyesmi. Persze ez nagy általánosság, és nagyban függ a minőségtől és a hangerőtől amivel halgatod. A fülhallgató továbbá fülzsíros lehet és eltömődhet.
Namost a fülhallgatónak is két nagy alaptípusa van, van ami belemegy a füledbe ilyen kúp alakú, az általában jobban szól és nehezebben esik ki, meg van a sima az egy fokkal higiénikusabb. Mindkettő mellett vannak pro és kontra érvek, ahogy a fül és fejhallgató kérdésnél is. A fej am általában hangosabban is tud szólni, de egyiket sem ajánlom sokat max hangerőn hallgatni mert halláskárosodást okozhat. Remélem segítettem :-)
Am hogy kinek melyik jön be az ízlés kérdése nekem a fül de pl az asszony meg a fejest szereti jobban
2020. jan. 19. 21:41
5/6 anonim válasza:
Sport kozben meg utazaskor fulhallgato alap,de amikor otthon vagyok en fejhallgatot hasznalok,kenyelmes es konnyu levenni,feltenni.A fulhallgatok mindig kicsusznak a fulembol :)))
2020. jan. 19. 21:57
6/6 anonim válasza:
a fejhallgatók általában kényelmesebbek és kevésbé egészségtelenek, főleg a nyitott fejhallgatók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!