"No atomizer founded"?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Huzamosabb idő uán elkezdtem kivizsgálni a Joyetech Evic VTC Minimet, ami alapvetően azt írja ki, hogy No Atomizer Founded, de amikor kiveszem a porlasztót és megpiszkálom a huzalt, akkor Atomizer Low-ot ír. A porlasztó már eléggé túlhasznált, szerintetek megéri rendelni és működni fog?

2020. jan. 17. 20:02
 1/1 Okos Gábor válasza:
100%

Szia!

Nekem is volt ilyen problémám.

Írok pár trükköt amivel elméletileg jónak kell lennie.

1. Töröld meg tisztára a mod 510-es bemenetét, és ugyan ezt a tank 510-es csatlakozóján is csináld meg. Ha nem jó így sem, akkor tedd azt amit a 2.-ban le írok.

2. Tekerd le a tankot a modról, ha lehet akkor ugyanígy tisztítsd meg megint. Próbáld meg miközben lassan tekered vissza a tankot, a kijelzőn azt nézni hogy mikor változik 0.00-ról az ellenállás, ha nem tekerted be teljesen, akkor érzékelnie kell, nekem be vált ez.

2020. jan. 20. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!