Ha a smart TV-re nem tudok internetkábelt kötni, akkor sehogy nem tudom a telefonomat rácsatlakoztatni?
Na, most nem értem az összefüggést. Mit akarsz a telefonnal és a TV-vel csinálni?
#1. jól írja, annyi különbséggel, hogy azért már a wi-fi jel is elég erős videó lejátszáshoz.
Van ilyen tv-s cucc. Nem jut eszembe a neve, azt bedugod a tv-be és arra kell rácsatlakozni és tükrözi a telefonod kijelzőjét. Így arról is tudsz filmet nézni meg minden. Ha eszembe jut leírom, bár hamarabb fogja valaki szerintem.
Bár ha smart tv akkor wifinek lenni kell. Meg van telefon-hdmi kábel is, pl c-type to hdmi. Szóval sok módon megoldható, ha ennyi a gond.
telefonok mirror share funciója legjobb tudomásom szerint wifin keresztül (is) működik. Amennyiben azonos hálózaton van a két eszköz persze. Ez lehet a megosztott mobilinternet is, ha esetleg nem lenne wifi.
Másik alternatíva a HDMI - telefon aljzat (type-c, TB, lightning, micro, mini /márka, évjárat függő/) átalakító.
Utóbbinál sokkal kisebb a válaszidő, így a videóknál sem lesz gondod. Max bele kell piszkálni az androidba, hogy kifele is működjön a csatlakozó, ne csak a töltést vegye, bár ez lehet csak az újabb Type-Cnél működik
Eddig én úgy tudtam, hogy minden Smart TV-n van vezetékes LAN-csatlakozó, de a Wifi nem feltétlenül. Sok ilyen török Vestel és kínai típus van, Wifi nélkül.
Hogy a mai legújabb készülékeknél a LAN-csatlakozó már lemaradna és csak Wifi van, ezt még annyira nem figyeltem, hogy van-e ilyen egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!