Nem birom frissíteni a Honor band 4-es okosórám, mi lehet a baj?
Megkeresi a teló a frissítést és le is tölti, majd egészen 99%-ig nincs semmi gond, ugyanis itt a karkötő kikapcsol és a frissítés nem fejeződik be (már 3x kezdtem újra a frissítést.)
ötletek, tapasztalatok?
Miért akarod "frissíteni"?
Azt reméled kapsz valami újat vele? Vagy valamilyen funkciója nem megfelelő és utána néztél hogy a frissítés ezt javítja?
3. Kommentelő el:
Látom te a kötekedő kategóriába tartozol, akinek nem célja a segítés nyújtsa, bár akkor nem tudom mit keresel ezen a web Site-on... Látom azt is, hogy a címig jutottál csak el, a kérdést már nem sikerült. A kérdésben járőröknek volt fogalmazva, nyilván a nagy aggodalomban nem igazán tudtam figyelni, ezért a címben rossz szót használtam. A GPS dolgot meg ötletem sincs honnan szedted.
4. Válaszoló:
Pontosan ezért szerettem volna frissíteni, hogy ez az opció is ott legyen. Este folyamán valahogyan frissítette magát a rendszer és mára már megoldódott a probléma, de köszönöm kommented.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!