Crogen city kérdése:
A kenwood márkáról mit lehet tudni? Gyártanak még asztalai erösitőket?
Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 17:06
1/3 anonim válasza:
a weboldalukon lévő kínálatukban csak kompakt hifik vannak, és hirtelen átböngészve a webshopokat, azokban is csak autós erősítőket találtam, szóval szerintem már évek óta nem.
2/3 anonim válasza:
2007 óta nem gyártanak otthonra szánt elektronikát.
3/3 anonim válasza:
A Kenwoodról azt lehet tudni, hogy 1946 óta létezik, nevével ellentétben nem amerikai vagy angol, hanem japán (azért Kenwood a neve, mert az alapítóját Kennek hívták, és elmondása szerint Amerikában nagyon népszerű volt anno ez a név - meg utalás az amerikai Kenmore háztartásigép-márkára is; a wood pedig egyrészt a fára utal, mert olyan tartós, másrészt pedig Hollywoodra). Aranykora inkább régen volt, a 2000-es években már stagnált. 2008-ban egyesült a JVC-vel és azóta egy közös céget alkotnak. Asztali erősítőket nem gyártanak, és igen, otthoni elektronikát sem nagyon (bár mondjuk fülhallgatót meg mini hifit még mindig gyártanak - fülhallgatót én is rendeltem tőlük, a mini hifit meg csak láttam), hanem főleg az autós szórakoztatásra álltak rá. Én régen is inkább autórádióikról ismertem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!