Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a legkisebb drón? Több...

Melyik a legkisebb drón? Több lenn

Figyelt kérdés
Vennék egyet, viszont a nagyobbak drágák, ezért kicsire esik a választásom, és a lehető legkisebbre, ami létezik és irányítható. Lehet akár légyméretű is, csak repüljön. Én legkisebbet 6,5 centiset találtam, de az nem tetszett mert volt körülötte vmi ketrec vagy mi. Tudtok ennél kisebbet?

2020. jan. 4. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
2020. jan. 4. 16:15
 2/7 A kérdező kommentje:

köszi, de azóta találtam egy ilyet:

[link]

ami a legkisebb drónként a világon van feltüntetve, és benne van abban az amazon linkbe is, és még megfizethető áron is van! :D

2020. jan. 4. 16:53
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Ne zavarjon, hogy tökugyanaz a kettő.
2020. jan. 4. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:

"és benne van abban az amazon linkbe is"

szted mért írtam ezt?

2020. jan. 4. 18:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Cheerson drónnal rossz tapasztalataink voltak, ellenben az eachine h8 mini bevált.

Nem biztos, hogy a legkisebb a legjobb, ott már sok kompromisszumot kell kötni, és ezek a gépek amúgysem a strapabíróságról híresek. Kb 2 hónapot bírnak ki komoly használat mellett.

2020. jan. 5. 08:22
 6/7 anonim válasza:
87%
syma x5c joval nagyobb, de hosszutávon olcsobb mert sokkalta szerelhetőbb.
2020. jan. 20. 04:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
JJRC H8 Mini (vagy Machine H8 Mini) nekem is bevált. Sokat bír, és jó buli vele repülni. Fehéret vegyél, jobban meglátszik a fűben. Ezeket a kis három centis ítélet felejtsd el. És rendeli Aliexpressrőp, Banggoodról, vagy Gearbestről. Kb 10€
2020. febr. 3. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!