Melyik 24" LCD monitort válasszam?
Monitor vásárlás előtt vagyok, de nem tudok választani.
A monitor játékra és filmnézésre kellene.
Lehetőleg gyönyörű színek legyenek rajta, a válasz ideje 2ms legyen és tű éles kép legyen rajta.
Ha nem ragaszkodsz a 24"hoz hanem elég a 23" is akkor én ezt ajánlom: [link]
előre szólok hogy LG monitorral minimum 5 évig semmi bajod nem lesz, csak annyi hogy kétévente 1 pixelhiba, amire ha rápöckölsz az ujjaddal akkor el is tűnik.
HA mindenképpen 24"osat akarsz akkor: [link]
ez is LG, és szerintem megéri azt a kis többletköltséget mint amennyivel több a 23"os társánál.
ezeknek elég jó a kontrasztjuk, sokkal jobb mint pl egy BenQ-nak. 2ms válaszidejűek. és 1920*1080 pixel felbontásra képesek. még annyit hozzátennék hogy a 23"osnak egy parányit tűélesebb a képe mint a 24-esnek. én akkor is inkább a nagyobbatt venném. :)
9:20-as vagyok.
azok közül amiket te linkeltél én az ACER-t választanám (de cak azért mert az LG nem LED)
a Benq-t nem nagyon ajánlom, mert egyik haveromnak volt egy Benq LCD monitorja, 2 év alatt meghibásodott. 5-10 mpig megjeleníti a képet, aztán ujraindításig nem jelenít meg semmit. bár nekem Benq digitális fényképezőm van, az nagyon jó, nincs vele semmi gondom, de monitorok terén lehet nem olyan okosak. szerintem ACER, de ha találsz LG-ben LEDeset, akkor inkább LG :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!