Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A tatabányaiak hol tudnak USB...

A tatabányaiak hol tudnak USB videodigitalizálót venni?

Figyelt kérdés

Nekem a VHS videomagnóm teljesen jó, de csak a televízióra tudom rácsatlakoztatni, a számítógéppel nem tudom összekötni.

Vannak olyan videofelvételeink, melyeket akkor is szívesen néznék, ha bedöglene a videó, vagy tönkremenne a videokazetta szalagja.

A Vértes Centerben van egy EURONICS, de ott nem árulnak USB videodigitalizálót.

2020. jan. 3. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezért vannak a webáruházak: megrendeled, postás/futár kihozza.

Vagy ksresel tatabányán egy számítástechnikai boltot:

[link]

2020. jan. 3. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanott mint az értelmes budapestiek, vagy ökörpuszta-alsóiak: az interneten. 2020-at írunk, már nem az van, hogy elmegyünk a boltba, és abból választunk ami a polcon van.

Érdemes évek óta létező, és lekérdezhető céges háttérrel rendelkező webshopból venni, vagy megbízható sok eladással rendelkező eladótól az árverési oldalakon (vatera, jófogás, ebay).

2020. jan. 3. 16:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Anyukám nem engedi, hogy interneten keresztül rendeljek. Ha egyáltalán gyártanak USB videodigitalizálót, akkor azt valahol árulják. Nem egy darabot gyártottak a gyárban.
2020. jan. 7. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezért írtam #1-es hozzászólásomban: keress tatabányán számítástechnikai boltot - ott árusítanak ilyesmit.
2020. jan. 7. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Általában nem nagyon tartják raktáron. Viszont a webshopokban elég sok helyen előfordul.

Ha anyukád aggódik, rendelje meg ő. Csak előtte nézzen rá a naptárra, hogy milyen évet írunk. Ma már teljesen általános és elfogadott dolog az interneten történő rendelés.

2020. jan. 7. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem illene ezt írnom (támogatni kell a magyar kereskedőket is, hogy megéljenek belőled), de hidd el, hogy az Aliexpress vagy eBay /PayPal teljesen biztonságos a bankkártyádra nézve.

Sorrendileg az Aliexpresst írtam előre, mert az egyéb szempontból is jobb szerintem.

Betáplálják a fejekbe, hogy az internet veszélyes, de emiatt nem kell eldobni azt is, ami jó és korrekt.

Hogy egy példával szemléltessem: a fent említett cégek a bizalomból élnek. Azaz nekik sokkal fontosabb az üzlet szempontjából, hogy visszaélés soha ne történhessen.

2020. jan. 7. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!