A tatabányaiak hol tudnak USB videodigitalizálót venni?
Nekem a VHS videomagnóm teljesen jó, de csak a televízióra tudom rácsatlakoztatni, a számítógéppel nem tudom összekötni.
Vannak olyan videofelvételeink, melyeket akkor is szívesen néznék, ha bedöglene a videó, vagy tönkremenne a videokazetta szalagja.
A Vértes Centerben van egy EURONICS, de ott nem árulnak USB videodigitalizálót.

Ezért vannak a webáruházak: megrendeled, postás/futár kihozza.
Vagy ksresel tatabányán egy számítástechnikai boltot:

Ugyanott mint az értelmes budapestiek, vagy ökörpuszta-alsóiak: az interneten. 2020-at írunk, már nem az van, hogy elmegyünk a boltba, és abból választunk ami a polcon van.
Érdemes évek óta létező, és lekérdezhető céges háttérrel rendelkező webshopból venni, vagy megbízható sok eladással rendelkező eladótól az árverési oldalakon (vatera, jófogás, ebay).

Általában nem nagyon tartják raktáron. Viszont a webshopokban elég sok helyen előfordul.
Ha anyukád aggódik, rendelje meg ő. Csak előtte nézzen rá a naptárra, hogy milyen évet írunk. Ma már teljesen általános és elfogadott dolog az interneten történő rendelés.

Nem illene ezt írnom (támogatni kell a magyar kereskedőket is, hogy megéljenek belőled), de hidd el, hogy az Aliexpress vagy eBay /PayPal teljesen biztonságos a bankkártyádra nézve.
Sorrendileg az Aliexpresst írtam előre, mert az egyéb szempontból is jobb szerintem.
Betáplálják a fejekbe, hogy az internet veszélyes, de emiatt nem kell eldobni azt is, ami jó és korrekt.
Hogy egy példával szemléltessem: a fent említett cégek a bizalomból élnek. Azaz nekik sokkal fontosabb az üzlet szempontjából, hogy visszaélés soha ne történhessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!