Nintendo Switch konzolomat nem tudom használni tv-n. Azt írja hogy nincs jel. Tapasztalt valaki hasonlót?
Nekem volt hasonló, sőt, még mindig van.
Ha előbb dugom be a HDMI kábelt, mint a töltőkábelt a dokkolóba, vagy utólag mondjuk lekapcsolom az áramot az adott elosztóban, és utána valamikor vissza, nem ad képet a TV-n. Ilyenkor ki szoktam húzni a HDMI kábelt a dokkolóból, várok egy pár másodpercet, és visszadugom, ez meg szokta oldani.
Másnál viszont nem hallottam még erről, sőt, egy ismerősöm gépén is próbáltuk ezt, és nem történt semmi ilyesmi, simán ment. Azért próbáld meg te is.
Nem, ez egy Gaba márkájú TV.
Nem tudom, mi lehet még. Másik kábellel próbáltad? Vagy más eszköz működik ezzel a kábellel? Biztosan jó helyre van kapcsolva a TV? Másik HDMI portba próbáltad már dugni (esetleg másik TV-re)? Illetve amikor beteszed a gépet a dokkolóba, eltűnik róla a kép (mivel hogy próbál a TV-re átváltani), vagy továbbra is látni az eseményeket a kis kijelzőn?
Krispoka
Akkor nem működne handheld módban sem nem? Már arra gondoltam hogy az usb-c bemenet a rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!