Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki segíteni az xbox game...

Valaki segíteni az xbox game passal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni game passt de nem tudom, hogy kell lemondani az előfizetést (ha nem mondom le akkor továbbra is olyan mint ha megvenném).Hogyan lehet lemondani és hol? (részletesen)

2019. dec. 30. 19:16
 1/4 xKakashix ***** válasza:
100%
nem értem a kérdést, ha előre kifizeted az adott hónapot (tegyük fel veszel egy 3 hónapos game pass-t), akkor az ki van fizetve és kész, 3 hónapig lesz game pass-ed, azt már tudtommal nem tudod lemondani, ha letelik akkor az automatikusan eltűnik, nem fog megújulni
2019. dec. 30. 20:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Tehát a lényeg, hogy a kérdezőnek van egy meglévő előfizetés GamePassre, de venne mondjuk MediaMarktban egy 3/6/12 hónaposat, ahhoz viszont le kell mondani a mostanit, másképp megkettőződik.

A kérdésre válaszolva azt hiszem, hogy a Microsoft Áruházban kell.

2019. dec. 30. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
2019. dec. 30. 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Már válaszoltak előttem, de a kérdező szerintem arra gondolt, hogy ha előfizetsz Xboxon bankkártyával akkor a rendszer automatikusan megújulásra áll be. Vagyis havonta vonj a havidíjat örökre. Viszont ő mondjuk ezt nem szeretné hanem csak X hónapot amit kifizetett (gyakran van olyan akció, hogy 300Ft 1-3 hónap Game Pass ha most előfizetsz) és ki szeretné kapcsolni ezt a megújítást.

Tehát csak az akciós időszakban szeretne GPzni nem örökre, sokan csinálják ezt.

2020. jan. 2. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!