Berberus kérdése:
Lehet-e kezdeni vele valamit?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy van egy JBL T110BT fülhallgatóm (úgy nagyjából egy éve.), vigyáztam rá, nem dobáltam, nem gyűrtem, vigyáztam rá. És egyik napról a másikra úgy döntött, hogy ő mostantól a jobb oldali hangszóróján halkabban szeretné kiadni a hangot, mint a baloldalin. Lehetséges- e csinálni vele valamit? (A garanciája már nem él, tehát a visszacserélés az nem járható út.)2019. dec. 28. 09:59
1/2 anonim válasza:
Ilyen kis vackokat nem egyszerű megbontani sérülés nélkül, ráadásul ha a dinamikus sugárzójával van valami gond, úgysincs mire kicserélni.
Elektronikája is "mikroszarok", mit csinálsz vele? Semmit.
Ha vezetékhiba lenne, az inkább kontakthibában nyilvánul meg, nem egy stabil halkulásban.
2/2 anonim válasza:
első körben ne is állj neki bontani, legtöbb esetben csak elkoszolódik a rács/háló, ami a szennyeződések ellen véd. próbáld meg azt, hogy egy fülpiszkálóval és nagyon kevés mosogatószerrel kipucolod, ez feloldja a lerakódott piszkot és zsírt, viszont ha nem segít, vedd ki belőle a hálót és dobd ki, mindkét oldalából. Pioneer fülesemmel jártam így, kb. 1 év után, kivettem belőle a hálókat, azóta több éve használom problémamentesen. Viszont így kicsit oda kell figyelni, hogy hol tárolod, mivel könnyebben belekerülhetnek kisebb tárgyak, pl. szöszök a zsebből, amik szintén eltömíthetik a fülhallgatót, vagy akár kavicsok, amik esetleg kárt is okozhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!