Miért installálja ilyen lassan a játékot az xbox one?
Kb. 1 napja kezdte el a játék letöltését a gép.
(Call of duty:modern warfare - 150gb)
Tudom, hogy rohadt nagy, de szerintem nem normális, hogy kb. 1 teljes nap alatt tart 42%-on.
Az egész játék 5 fájlból áll, amiből a legnagyobb 100giga, és azzal szenved ennyi ideje.
Vezeték nélkül vagyok wi-fire kalcsolva, és a wi-fi sem gyenge.
Még arra lennék kíváncsi, hogy, az elején amikor töltötte a játékot azt hittem kikalcsolt a gép és kivettem a lemezét, majd beraktam és ott folytatta ahol abbahagyta.
Ilyenkor lehet baja a játéknak?
+ Még az, hogy mivel wi-fi kell hozzá, arra gondolok, hogy netről szedi össze hozzá a dolgokat és a cd-n valójában nincs semmi egetrengető.
Válaszokat előte köszönöm!
És Boldog karácsonyt Mindenkinek!
Eleve a lemezre fel sem fér a 150GB, de ha van neted akkor a gép mindig onnan szedi leg a frissített fájlokat elsősorban. Ha egy játékhoz sok frissítés érkezett (ami CODnál elég esélyes) akkor lehet, hogy a lemezről szinte semmit sem telepít. Ha bemész a Games & Apps menübe ott látod hogy honnan telepít. A Disc a lemez a Network a hálózat. Ott látod a sebességet is ami letöltés esetében nem csak a te netedtől függ, de sajnos ünnepek környékén általában a szerverek is leterheltek.
Az idézőjeles jó hír, hogy nem kell bámulnod a töltési csíkot, közben játszhatsz más játékkal is aztán kész lesz amikor kész lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!