Xbox játék vásárlás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ha az XBox game passt aktiváltam, és a game pass ideje alatt veszek játékot (így sok játékot olcsóbban lehet még enni), akkor a játék megmarad a game pass lejárta után is?
Biztos, hogy nagyon hülye kérdés, de én semennyire nem értek ehhez 😅
2019. dec. 26. 13:30
1/5 A kérdező kommentje:
*megvenni
2019. dec. 26. 13:31
2/5 anonim válasza:
Meg enni :D Az fincsi
Amúgy addig tudsz játszani vele,amíg van aktív előfizetésed rá,ha nincs akkor is meglesz nem törlődik,csak addig nem tudod használni.
3/5 A kérdező kommentje:
A hitmant vettem meg, amit elvileg lehet játszani live nélkül is, de a game pass-szal 6000 valamennyiért lehetett megvenni, simán 8000 körül volt. Akkor ezt nem fogom tudni használni majd?
2019. dec. 26. 14:38
4/5 xKakashix válasza:
ha a Hitman 2-ről beszélsz, az most Live Golddal 6295Ft.. ha game pass-be lenne akkor nem kellene megvenned csak simán letöltöd, szóval ez azt jelenti, hogy van Live Goldot, mert így 70%-kal olcsóbb, amúgy 20990Ft lenne
viszont már csak 7 napig akciós
5/5 anonim válasza:
Igen. Mivel megvetted tudod használni az előfizetés lejárta után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!