Panasonic Tv tarr szolgaltatónal bejon kb 11 csatorna a kábelről. Másik tv vel (samsung) bedugtam ugyanazt a kábelt es tobb 100 csatorna bejott. Mi baja a panasonic tvnek?
nálunk a digitális átállás után a philips tv-vel volt ugyanez. valamiért nem ismeri meg a csatornákat, a másik meg - nekünk is samsung - gond nélkül megtalálta
a megoldás azt lett, hogy a tv menüjében be kell írni a szolgáltató adatait, frekvenciát, stb. és akkor már tudni fogja a tv, hogy hol, mit keressen és simán megtalálja az összes csatornát.
a Tarr honlapján van segédlet:
de a lényegi adatok ezek:
Kezdőfrekvencia: 370MHz • Moduláció: 256QAM • Jelátviteli sebesség: 6875kS/s • Hálózati azonosító: 102
a tv menüjében én a kezdőfrekit és a hálózati azonosítót tudtam csak megadni, arra volt rovat.
utána simán megtalálta a csatornákat.
pontosan milyen tv? a hátolján van egy kis ezüst színü táblácska, azon a model: sorban mi van írva?
a felhasználói kézikönyvben biztosan benne van, hogy hogyan kell beállítani, hol van az a menüpont.
valahol a hangolásnál, de hogy pontosan hol?
az én tv-mnél végignyomkodtam minden menüpontot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!