Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy működik az Xbox Game Pass?

Hogy működik az Xbox Game Pass?

Figyelt kérdés
Csomagba kaptam xbox one x-hez.Ha mondjuk kiválasztok egy játékot,az letöltődik a konzolra, és ha letelik az előfizetés,nem kapcsolódik tovább a netes tároló helyhez?Jelzem, család apa vagyok, csak igyekszem megérteni a dolgot Szóval akár melyikkel akarnak játszani,azt elsőnek le kell tölteni,a mentések, haladások pedig csak tárolódnak valahogy, nem?

2019. dec. 23. 23:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Ha jól értem, van havi ingyen játék is ajándékba. Ezt persze előre megszabott,gondolom...Azért kérdem, mert elkezdett letölteni 60gb-os játékot is.Na most ha mondjuk tízen pár ilyen nagy játékot töltenek le, így gyorsan tele lessz a gép:), nem? Mi van ha idővel leveszik a kínálatból ezeket a játékokat? Élveznek a haladások is?
2019. dec. 23. 23:19
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Ott marad, semmi dolgod nincs vele max letörölheted, (a mentések akkor is megmaradnak) mert az előfizetés lejárta után, vagy ha mondjuk kiveszik a szolgáltatásból (mert bizonyos időnként cserélődnek a játékok) akkor kiírja hogy vedd meg, mert nem vagy jogosult a használatára. nagyjából ennyi.
2019. dec. 23. 23:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ha jól értem, van havi ingyen játék is ajándékba."

Az a Live Gold szolgáltatáshoz jár, azokat is addig lehet használni, amíg az előfizetés aktív.

2019. dec. 23. 23:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2019. dec. 23. 23:24
 5/8 anonim ***** válasza:

A GPt úgy képzeld el mintha korlátlan bérleted lenne egy videotékához. Nem te szabod meg a kínálatot ami magától változik, de ami benne van azzal korlátlanul játszhatsz. Egy játék kb 1 évig szokott benne lenni a kínálatban (kivéve a Microsoft saját játékait, azok örökre). Ha kiveszik akkor megveheted akciósan még előtte, ha örökbe szeretnéd.

A mentés egy külön dolog, az Xbox One úgy működik, hogy ha online vagy amikor játszol egy játékkal akkor kb 5 percenként automatikusan készít egy másolatot a gép annak a játéknak a mentéséről és feltölti egy ingyenes tárhelyre az Xbox szerverekre. Tehát ha bármikor letörlöd a játékot (uninstall) akkor azok megmaradnak. Ha újra letöltöd később a játékot és úgy indítod el, hogy online vagy akkor leszedi a mentést a gép és onnan folytathatod ahol abbahagytad.

Az Xbox Live Gold előfizetés ahhoz kell, hogy multizhass a játékaiddal. Amíg él addig minden játékod megy multiba. Ahhoz pedig 4 játékot adnak ajándékba. Azokkal is csak akkor tudsz játszani ha él az előfizetésed, viszont azoknak a tulajdonlása máshogy működik. Tehát két hetente két játékot kapsz minden hónapban és legalább egyszer le kell töltened ezeket ebben az időszakban. Ha nem töltöd le akkor később nem tudod. Viszont ha egyszer letöltötted akkor az örökre a tied marad.

Ha betelik a merevlemez és lassú a neted vagy nem akarsz állandóan töltögetni akkor az Xboxhoz szinte bármilyen 128GBnál nagyobb USB 3.0-ás külső merevlemez is ráköthető.

2019. dec. 25. 23:54
 6/8 Magic ***** válasza:
#5 Egy dologban nincs igazad amennyire én tudom. A Live Földön keresztül szerzett ingyen játékok SEM maradnak meg örökre (Ez csak Xbox 360on van így), azok is csak addig élnek amíg tart az előfizetés.
2019. dec. 26. 00:48
 7/8 Magic ***** válasza:

*Live Goldon

Elnézést, autocorrect :/

2019. dec. 26. 00:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy a Goldos játékok csak akkor indulnak el ha van Gold előfizetésed, de az örökrét úgy értettem, hogy addig játszhatsz vele ameddig akarsz. Míg a GPben ha kikerül egy játék, akkor hiába van előfizetésed már nem tudsz vele játszani. A Gold játékokkal viszont 10 év múlva is játszhatsz csak kell hozzá Gold.
2019. dec. 27. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!