Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Adobe flash cs6 beállításokban...

Dave.H kérdése:

Adobe flash cs6 beállításokban valami nem jó?

Figyelt kérdés
tegnap még tökéletesen működött a program, ha valamit ecsettel rajzoltam csak meghúztam a vonalat és utána kitölthettem színnel(nyilván). ezután nem tudom mit (valószínűleg véletlenül egy shortcutot megnyomtam ) és ha ecsettel vonalat húzok utána autómatikusan kijelöli és ha színt váltok megváltoztatja ezért a húzott vonal színét valamint nem tudok több vonalból húzott formákat kitölteni csak azokat amiket egy vonallal húztanm és be is zártam. lehetséges így dolgozni vele de engem nagyon idegesít és lelassít. újratelepítettem ugyanígy megmaradt. próbáltam alapértelmezettre állítani az egész program összes beállítását de az se segített. ha valaki esetleg tudja hogy mi ennek a beállításnak a neve és melyik fülben van annak irtó hálás lennék ha végre ki tudnám kapcsolni (angol nyelven van a program szóval ha lehetséges angolul írjátok a beállítást de végülis ha csak magyarul tudjátok az is óriási segítség lenne)

2019. dec. 22. 08:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!