Erről a TV-ről vélemény?

Figyelt kérdés
Elég olcsó vajon olyan is?: [link]

2019. dec. 20. 18:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én egy ilyenre "ruháztam" be. Úgy tudom, hogy a JVC cég eladta a TV üzletágát, így a JVC TV-knek már csak a neve JVC.

Ezen a TV-n is Vestel felirat virít hátul, de egy szerelő mondta, hogy állítólag LG kijelző van benne.

A lényeg az, hogy teljesen jó a képe. Ha esetleg egy nyári villám bevágna a házba - ami seso legyen - akkor kevésbé fáj, mintha valami drágább ment volna tönkre. Egyébként elképzelhető, hogy a drágábbnak sem sokkal szebb a képe, csak nagyobb az árrés rajta.

Ami nagyon fontos az ilyen tv-knék az pedig az, hogy digitális jel érkezzen a kábelen, mert különben élvezhetetlen lesz a képe. Néhány kábelszolgáltatónál még létezik analóg jel sugárzás. Én is ilyen problémába futottam bele.

Erről a TV-ről lenne szó: [link]

Ha valakinek nincsenek különleges igényei, hanem csak nézni szeretné a TV-t, akkor szerintem ez egy jó választás lehet. A talpa is elég masszív, nem borul olyan könnyen, mint a mostani "körömcipős" modellek.

2019. dec. 21. 06:14
 12/12 xKakashix ***** válasza:
100%
egy 80cm-es HD Ready tv-től sok mindent nem kell várni élességben és képminőségben, Full HD alá nem adnám így 2019 végén
2019. dec. 21. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!