Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 11 éves fiú eddig telefonos...

11 éves fiú eddig telefonos alkalmazással kevert zenéket, most szeretnék karácsonyra neki valami ehhez kapcsolódó hasznos dolgot? Olcsó keverőpult létezik, amit használni tudna?

Figyelt kérdés
Előre bocsánat, nem értek ezekhez a dolgokhoz. Ő zenéket tölt le, és ezekkel "játszik". Van neki tablet, telefon, hangfalak és egy gagyi kareoke, amihez a mikrofont közben használja. Elég ügyes, jó a hallása az egészhez. Most nézegetem mit lehetne neki, de nulla a hozzáértésem. Pl. egy ilyennel tudna mit kezdnei ? (a mi felszereltségünk mellett?) [link]
2019. dec. 17. 09:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Én írtam privátban :) Köszi! Akkor végülis maradjon az alapötlet.
2019. dec. 17. 14:13
 12/12 A kérdező kommentje:

[link]

És ez? szinte ugyanaz?

2019. dec. 17. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!