PS4 re vagy Xbox one ra ha letöltök egy játékot azt lemez nélkül fel lehet másolni a winchesterére és játszani lemez nélkül?
Figyelt kérdés
2019. dec. 14. 22:13
11/12 anonim válasza:
2018 4. hóig kiadott gémek szépen mennek a töréssel, A God of war 4 is még megy rajta! PS4 5.05, 5.07 törés exploit. Így keresd.
12/12 anonim válasza:
Én ilyen tört PS4-en tolom jelenleg és már egy csomó játékot végig toltam így: Uncharted 4, God OF War, Killzone Shadow Fall, Gran Turismo Sport, stb. Nálam az online multi hiány abszolút nem okoz gondot, mert sose szerettem online játszani, az a pisiseknek való.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!