BAAT kérdése:
HD tv és Soundbar összekötése utáni az utóbbi miért nem ad semmi hangot?
Figyelt kérdés
Adott egy Philips full HD tv és egy Sharp 2.0 soundbar. Mindkettőn van ARC HDMI csatlakozó, de hiába kötöttem össze, semmi nem történik. Ha kikapcsolom a tv hangszórót akkor sem jön hang a soundbarból.2019. dec. 14. 16:40
2/6 A kérdező kommentje:
A Soundbaron a HDMI ARC-n kívül optikai csatlakozó van még. Csak ugye az lett volna a lényeg többek között, hogy a tv bekapcsolásakor automatikusan a soundbarból jöjjön csak a hang.
2019. dec. 14. 17:46
3/6 anonim válasza:
Nem erre gondoltam.
Leírásodból nem derül ki, hogy a bemenetet átkapcsoltad egyáltalán?
De ha már itt tartunk: optikai kábelen szól?
4/6 A kérdező kommentje:
Azon kívül, hogy a tv menüben engedélyeztem az ARC funkciót mit kellene még átállítani?
Optikai kábellel sajnos nem tudtam még kipróbálni, mert azom még nincs.
2019. dec. 14. 20:04
5/6 anonim válasza:
Akkor nem véletlenül volt gyanús nekem.
Egyik netes képen úgy láttam, a soundbar tartozéka egy távszabályzó, amivel bemenetet tudsz váltani.
Noha nem mondom, elképzelhető automatikus érzékelés is.
6/6 A kérdező kommentje:
A soundbar távirányítón választható az optikai/Arc forrás, de nem jön hang.
2019. dec. 14. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!